Univerzitet Cranfield osigurao pet stipendija za Žene u STEM području

Univerzitet Cranfield osigurao pet stipendija za Žene u STEM području

Univerzitet Cranfield nedavno je dobio pet vrijednih stipendija za Žene u STEM području od strane Britanskog savjeta. Kao ugledni institut posvećen isključivo postdiplomskim studijima u Velikoj Britaniji, s posebnim naglaskom na tehnologiju i menadžment, Univerzitet Cranfield ponosno ističe ovaj značajan uspjeh.

Stipendije Britanskog savjeta za Žene u STEM području pružaju izuzetnu priliku podrške ženama iz ranjivih skupina u nastojanju da upišu jedan od odabranih master programa na Univerzitetu Cranfield. Ove stipendije obuhvaćaju sveobuhvatan paket finansiranja koji uključuje troškove školarine, životne troškove, vizu i zdravstveno osiguranje, pružajući važnu podršku onima koji teže akademskom napretku.

Univerzitet Cranfield, s ponosom pozicioniran među prvih 30 svjetskih institucija za inženjerstvo, mehaniku, aeronautiku i proizvodnju, naglašava važnost i izuzetnost svojih programa.

Za detaljnije informacije o ovim prestižnim stipendijama, zainteresovani mogu posjetiti stranice Britanskog savjeta i Univerziteta Cranfield te iskoristiti ovu vrijednu priliku za svoju akademsku i profesionalnu karijeru.

Kontakt

Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru
Univerzitetski Kampus
88104, Mostar
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 36 570 790

eMail: international[@]unmo[.]ba

Cookie Notice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.

Back to top