Poziv za prijave: Međunarodna ljetna škola održivosti 2023.

Poziv za prijave: Međunarodna ljetna škola održivosti 2023.

Međunarodna ljetna škola za održivi razvoj 2023. poziva studente osnovnih studija (1. ciklusa studija) zainteresovanih za održivost da se prijave na ovaj program!

Tokom jedne sedmice, 30 međunarodnih studenata suočit će se s tri poslovna izazova iz stvarnog života, uz podršku nekoliko stručnjaka.

Na kraju programa studenti će imati dublje razumijevanje izazova i mogućnosti u oblasti održivosti, kao i praktične vještine koje mogu primijeniti u svojoj karijeri i ličnom životu.

Program će da pohađa 30 međunarodnih studenata, jedna kompanija, tri profesora i nekoliko stručnjaka za održivost i ključne vještine za upravljanje projektima i timski rad.

Ljetna škola održivog razvoja održat će se od 26. juna do 1. jula 2023. u kampusu Weiden OTH Amberg-Weiden (Weiden i.d. Opf., Njemačka) i u kompaniji BHS Corrugated Maschinen- und Anlagenbau GmbH (Weiherhammer, Njemačka). Smještaj će biti osiguran u prekrasnom centru srednjovjekovnog grada Weidena u Njemačkoj.

Za prijavu na program potrebno je poznavanje engleskog jezika (minimum B2 prema Zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike) i uspješno učešće na prethodnom testu.

Troškove učešća snosi organizacija, uključujući smještaj, doručak, ručak i jednu večeru.

Prijave se primaju do 15. maja 2023. putem web stranice, na kojoj možete pronaći i više informacija www.oth-aw.de/summerschool

Kontakt

Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru
Univerzitetski Kampus
88104, Mostar
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 36 570 790

eMail: international[@]unmo[.]ba

Cookie Notice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.

Back to top