Mogućnost razmjene na Univerzitetu u Leonu u ljetnom semestru 2021/22

Nominovati se može samo redovno stalno uposleno nastavno i nenastavno osoblje. Nastavno osoblje mora biti najmanje u zvanju docenta.

Mobilnost se mora realizovati tokom sedmice međunarodne saradnju Univerziteta u Leonu od 18.07.2022. -22.07. 2022. Nominovati se može nastavno osoblje iz oblasti zdravstvenje njege, fizioterapije, podijatrije, šumarstva i okolišnog inžinjeringa, geomatika i topografija, vinogradarstvo, enologija i poslovno upravljanje vinom te internet of things i web razvoja, oblastima koj se izučavaju na kapusu Univerziteta u Leonu u Ponferradi. Kvota će biti određena na osnovu poslatih nominacija od strane svakog partnerskog Univerziteta.

Zainteresovano nastavno i nenastavno osoblje koje želi da ostvari razmjenu na Univerzitetu u Leonu treba da se jave u Kancelariju za međunarodnu saradnju na international@unmo.ba mailom namjere.

Mail namjere za nastavno osoblje uključuje sljedeće dokumente: plan aktivnosti, pismo motivacije (na engleskom jeziku) dokaz o poznavanju engleskog jezika i Europass CV (na engleskom jeziku)

Svi dokumenti se šalju elektronskim putem u PDF formatu do 11.07.2022. godine do 23:59.

Kontakt

Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru
Univerzitetski Kampus
88104, Mostar
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 36 570 790

eMail: international[@]unmo[.]ba

Cookie Notice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.

Back to top