Ljetna škola u oblasti umjetnosti nasljeđa i ekonomije na Ekonomskom Univerzitetu u Krakovu

Zajedno sa Ekonomskim Univerzitetom u Krakovu, Poljska, Univerzitet će ovog ljeta implementirati ljetnu školu u Krakovu u oblasti umjetnosti, nasljeđa i ekonomije. Studenti turizma i ekonomije će imati priliku ne samo da poboljšaju svoje znanje engleskog jezika nego i da pohađaju inovativne module i da prošire spektar interdisciplinarnih oblasti studija i istraživanja.

Radni jezik ljetne škole je engleski. Kvota je 8 studenata od kojih će dvoje biti na listi rezervi. Studenti sa liste rezervi će predavanja pratiti hibridnim putem. Ukoliko neko od odabranih studenata odustane, bit će zamjenjen studentima sa liste rezervi.   

Zainteresovani studenti treba da se jave u Kancelariju za međunarodnu saradnju na international@unmo.ba mailom namjere.

Mail namjere uključuje sljedeće dokumente: dokaz o znanju engleskog jezika, pismo motivacije (na engleskom jeziku), lista predmeta za koje je student zainteresovan, potvrda o prosjeku, sken pasoša i Europass CV (na engleskom jeziku).

Više informacija o ljetnoj školi i predmetima koje će studenti moći pohađati na: https://bpz.uek.krakow.pl/spinaker--heritage-art-and-business-intensive-programme1.html?language=en 

Svi dokumenti se šalju elektronskim putem u PDf formatu do 25.01.2023. do 23:59.

Ljetna škola se inplementira u sklopu programa Spinaker.

Kontakt

Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru
Univerzitetski Kampus
88104, Mostar
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 36 570 790

eMail: international[@]unmo[.]ba

Cookie Notice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.

Back to top