Q&A sesija Coca-Coline podrške mladima

Coca-Coline podrške mladima
Coca-Colina podrška mladima u BiH, program osnaživanja mladih koji se realizuje od 2017. godine, ugostit će Tamaru Jović, društvenu preduzetnicu iz Zvornika. 
 
Tamara je 2017. osnovala „Super žena“ d.o.o., društvo za pružanje usluga Zvornik  kao prvi  društveni biznis u Zvorniku koji pruža usluge čišćenja i održavanje stambeno-poslovnih objekata i zajedničkih prostorija etažnih vlasnika. Firmu je pokrenula s namjerom da utiče na zapošljavanje žena sa više od 40 godina starosti, nekvalifikovane, bez posebnog obrazovanja i bez radnog iskustva. Trenutno zapošljava tri stalno zaposlene žene i sezonski, u ljetnom periodu tri do četiri žene.
 
Q&A sesiju sa Tamarom organizovat će se putem Zoom platforme, u srijedu, 17. novembra, u 15 sati. Sa Tamarom će mladi imati priliku razgovarati o inspiraciji za pokretanje biznisa, idejama, motivima koji  pokreću, o raznim preprekama, raznim obrtima koji se dešavaju tokom rada, ali i o tome koliko je važno konstantno usavršavanje i učenje.
Iako primarno namijenjene mladima 18 – 30 godina, na radionicama mogu učestvovati svi, sa napomenom da mlađi od 18 mogu pratiti program uz prethodnu pismenu saglasnost roditelja. Program mogu pratiti i stariji od 30 godina ukoliko spadaju u ranjive kategorije. 
Prijave za učešće su obavezne, otvorene su do samog početka webinara, a prijavni obrazac nalazi se na linku.

Kontakt

Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru
Univerzitetski Kampus
88104, Mostar
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 36 570 790

eMail: international[@]unmo[.]ba

Cookie Notice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.

Back to top