Online sesija "Implementation of mobiilities during COVID 19“ – challenges of internationalisation at home

Online sesija

Danas je, u organizaciji Kancelarije za međunarodnu saradnju Univerziteta „Dzemal Bijedic“ u Mostaru uspješno je realizovana online sesija „Implementation of mobiilities during COVID 19“ – challenges of internationalisation at home, od 10:00 do 12:00.

Tokom dvosatne sesije predstavnici partnerskih univerziteta su informisali o stanju na svojim univerzitetima i mjerama koje su poduzeta za spriječavanje širenja pandemije COVID-19. Razmijenjena su iskustva o preprekama i izazovima prilikom implementacija mobilnosti tokom pandemije.

Online sesiji su prisustvovali predstavnici Politehničkog Univerziteta u Ankoni, Univerziteta u Bolonji, Univerziteta u Kordobi, Ekonomskog Univerziteta Krakovu, Ceski Univerziteta životnih nauka, JAMK Univerziteta primijenjenih nauka u Javaskuli, EASD Kasteljon, Univerziteta Valjadolid, Omer Halisdemir Univerziteta u Nigdeu te Transilvanijskog Univerziteta u Brasovu.

Događaj je implementiran u sklopu trodnevnog slavlja u čast Erasmus+ programa #celebrateErasmus2020 #erasmusdays

https://www.erasmusdays.eu/event/implementation-of-mobilities-during-the-covid-19-challenges-of-internationalisation-at-home/

 

Kontakt

Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru
Univerzitetski Kampus
88104, Mostar
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 36 570 790

eMail: international[@]unmo[.]ba

Cookie Notice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.

Back to top